Annelies Vanneste | Gezondheidsconsulente | gezondheidsadvies, voedingsadvies, zuiverings- en ontgiftingskuren, afslanken, bachbloesemadvies, relaxatiebegeleiding, stressbeheersing, natuurlijke remedies, voordrachten, gezondheidstips
home filosofieover Anneliesairmax asics barbour mizuno celine michaelkors nike okley newbalance nikefree rayban vanskalendergezondheidstipsreceptenlinkscontact

Welkom

Als gezondheidsconsulente begeleid ik je graag op weg naar een betere gezondheid en meer vitaliteit! Het basisprincipe is eenvoudig, de methode natuurlijk en het resultaat duurzaam. We gaan ‘back to basics’ en ontdekken zo de kracht en eenvoud van gezond leven! 

Naast individuele begeleiding kun je ook deelnemen aan de maandelijkse workshops. Hierbij krijg je niet alleen een pak informatie mee over de gezonde de keuken, maar wordt er ook gedemonstreerd én geproefd!

 

 


 

fit evenwicht levenskracht eenvoud gezond rust innerlijke kracht zuiver leef! energie balans harmonie
Annelies Vanneste | Gezondheidsconsulente te Hooglede, West-Vlaanderen

Aanbod

voedingsadvies afslanken
voedingsadvies bachbloesemadvies
voedingsadvies gespreksbegeleiding
voedingsadvies natuurlijke remedies
voedingsadvies relaxatie
voedingsadvies voedingsadvies
voedingsadvies voordrachten & workshops
voedingsadvies zuiverings- en ontgiftingskuren


Annelies Vanneste op Facebook

Volg de workshops en voordrachten op mijn facebookpagina 'Natuurlijke Eenvoud'. Je vindt er ook heel wat foto's van de afgelopen activiteiten.


Gezondheidstip

Je hoort en leest vaak dat stevig ontbijten belangrijk is. Denk maar aan volgende uitdrukking: "Eet 's morgens als een koning, 's middags als een handelaar en 's avonds als een zwerver". Niets is echter minder waar....'s Ochtends is je lichaam (zeker tot de middag) aan het reinigen en afvalstoffen aan het afvoeren die je lichaam 's nachts opgeruimd heeft. Het is daarom belangrijk om de dag altijd te beginnen met voedsel dat het reinigingsproces niet verstoort. Een zwaar ontbijt is dus niet aan te raden en koffie drinken op je nuchtere maag kun je ook beter niet doen. Doe je 's ochtends en gedurende de ganse voormiddag rijkelijk tegoed aan natuurlijke en licht verteerbare kost zoals fruit, smoothies, sappen, enz. Zo ondersteun je optimaal het natuurlijke dagelijkse reinigingsproces van je lichaam!
Meer gezondheidstips